Tentverhuur in en nabij Wolvega

Bent u op zoek naar een tentenverhuur nabij Wolvega? Dan bent u bij IJsselzicht Tentenverhuur aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van tenten huren, weten wij als geen ander uw wensen te vervullen. Of u nu een buurtfeest, een bedrijfsfeest, een evenement of een beurs organiseert, wij helpen u aan een tent die het beste bij uw gelegenheid past! Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van een snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een overzicht van onze tenten

Pagode tent

Pagode (5x5 meter)

Niet te missen dankzij hun typerende puntdaken

Lees meer

Aluminium hal 8 meter

Aluminium hal (8-10 meter)

De oplossing voor particuliere en zakelijke feesten

Lees meer

Aluminium hal 15 meter

Aluminium hal (15-20 meter)

Voor de grotere evenementen de perfecte hal

Lees meer

Aluminium hal 16 meter

Opslaghal / werktent

Diverse oplossingen voor tijdelijke tenten

Lees meer

Spantent

Spantent (15 meter)

Feestelijk en opvallend, perfect voor uw dorpsfeest

Lees meer

Spantent

Vloeren (diverse afmetingen)

Diverse vloeren voor uw tent, terras of looppaden

Lees meer

Een tent nabij Wolvega voor elke gelegenheid

IJsselzicht tenten kan u van dienst zijn bij iedere gelegenheid. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan verschillende tenten. Voor de kleinere evenementen is een pagodetent of een aluminium hal van 8 tot 10 meter een veel gekozen optie. Pakt u het groter uit? Dan is een aluminium hal van 15 tot 16 meter een goede keus. Vind u het moeilijk om in te schatten wat u nodig heeft? Neem dan gerust contact op. Wij voorzien u graag van advies.

IJsselzicht catering

Naast onze tentenverhuur rond Kampen, Wolvega, Zwolle en Meppel bieden wij ook catering aan. Ideaal wanneer u uw feest of evenement helemaal compleet wilt maken. Bovendien bespaart u uzelf een hoop tijd en moeite door het aan ons over te laten.

Een ieder van onze koud/warm buffetten bestaat uit diverse hapjes, salades, vis- en vleesgerechten. Daarnaast is er ook een optie tot rijst met sauzen en een dessertbuffet met onder andere ijstaarten, puddingen en meer!

Al onze buffetten kunnen bezorgd worden op locatie of geregeld worden door ons in een zaal of tent. Daarnaast hoeft u zich over borden en bestek geen zorgen te maken. Deze zijn namelijk inbegrepen. Liever een aangepast buffet bestellen? Neem dan even contact met ons op zodat we dit samen kunnen bespreken.

Direct een tent huren?

Wilt u weten wat wij op het gebied van tentenverhuur nabij Wolvega kunnen beteken? Of wilt u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via (038) 355 7334 en per mail via info@ijsselzichttenten.nl. Een tent huren nabij Wolvega? Wacht niet langer en ga naar IJsselzicht Tentenverhuur! 

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee en geven u graag een zo passend mogelijk voorstel