CATERING

Catering

IJsselzicht Catering

Zoekt u naar catering voor uw feest? Dan is IJsselzichttenten de beste keus! Wij zijn in staat om uw hele feest te organiseren, want naast de tent, de aankleding en het interieur, kunnen wij u ook nog eens voorzien van een lekker hapje en drankje. Op deze pagina kunt u een overzicht downloaden van onze diverse koud- en warm buffetten, hapjesbuffetten, dessertbuffet en barbecues. Standaard zijn borden en bestek inbegrepen bij elk buffet, en voor een meerprijs kunnen wij uw feest ook voorzien van drinken en/of bedienend personeel.

Onze barbecue pakketten voorzien van een gasbarbecue en plastic borden met bestek. Tevens is het mogelijk om bij onze barbecues ook te kiezen voor de exclusievere partypan van 1 meter doorsnede of de Ofyr, een grote vuurkorf waarop u heerlijk kunt barbecueën.

Al deze buffetten zijn ook aan te passen en uit te breiden. Laat ons weten of we rekening moeten houden met allergieën en wij maken uw perfect buffet voor u klaar.

Catering voor elk feest

Met IJsselzicht tenten bent u verzekerd van heerlijke catering met een zeer goede prijs – kwaliteitverhouding. Daarnaast kunnen wij snel leveren door heel Nederland. Ook als u speciale verzoeken heeft. Onze expertise en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij aan bijna alle cateringwensen kunnen voldoen.

Doordat wij logistiek, planning en uitvoering allemaal in eigen huis regelen, heeft IJsselzichttenten met trots aan vele feesten een steentje (of volledig) mogen bijdragen. Denk aan het verzorgen van catering en/of tenten en toebehoren voor tuinfeesten, bruiloften, buurtfeesten, beurzen, en grote evenementen als SAIL Kampen en KingDance. Voor een groot of klein evenement kunt u voor catering bij ons terecht!

Compleet met tafels

Wilt u een evenement of feest organiseren met catering, maar hebben uw gasten nog geen plek om te zitten? Maak dan naast onze catering gebruik van onze foldtables! Deze tafels zijn de ideale oplossing om een veilige en gezellige zitplaats te creëren. Bankje en tafel zitten bij deze makkelijk uitklapbare picknicktafel aan elkaar. Hierdoor kunt u ze makkelijk op oneffen ondergronden neerzetten zoals op een strand of zelfs een drassig weiland! 

Verder zijn de foldtables makkelijk te reinigen, zo uitgeklapt en ook weer zo ingeklapt. Voor iedere gelegenheid creëert u zo eenvoudig genoeg zitplaats. Aan deze tafels kunnen rustig acht personen plaatsnemen. Zo maakt u de catering compleet! Neem contact met ons op voor vrijblijvende prijsopgave.

Koeling en bartechniek

Ook zal er altijd wel belang zijn bij een drankje. En dat drankje wilt u natuurlijk lekker gekoeld kunnen aanbieden. Daarvoor bieden wij verschillende mogelijkheden in koeling en bartechniek.

IJsselzichttenten is er niet alleen voor het verzorgen van tenten, maar kan uw feest compleet maken op elk vlak! Heeft u vragen over onze catering, of andere aanvullende cateringmogelijkheden? Neem contact met ons op via 038 355 7334 of mail naar info@ijsselzichttenten.nl. Wij helpen u graag bij het compleet maken van de catering van uw evenement!

h

PDF downloads

Overzicht IJsselzicht Catering

Koud / warm buffetten

 

h

PDF downloads

Tent huren? Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee en geven u graag een zo passend mogelijk voorstel