Tentenverhuur

Tentenverhuur IJsselzicht is het adres voor tentverhuur en artikelenverhuur. Wij hebben alles in huis om van uw feest of evenement een succes te maken. Daarnaast profiteert u bij ons van een snelle levering, scherpe prijs en goede prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk de tenten hieronder of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Huidig aanbod verkoop

Pagode tent

Pagode (5x5 meter)

Niet te missen dankzij hun typerende puntdaken

Lees meer

Aluminium hal 8 meter

Aluminium hal (8-10 meter)

De oplossing voor particuliere en zakelijke feesten

Lees meer

Aluminium hal 15 meter

Aluminium hal (15-20 meter)

Voor de grotere evenementen de perfecte hal

Lees meer

Aluminium hal 16 meter

Opslaghal / werktent

Diverse oplossingen voor tijdelijke tenten

Lees meer

Spantent

Spantent (15 meter)

Feestelijk en opvallend, perfect voor uw dorpsfeest

Lees meer

Spantent

Vloeren (diverse afmetingen)

Diverse vloeren voor uw tent, terras of looppaden

Lees meer

Bruiloften

Welkom bij IJsselzichttenten, waar we begrijpen dat jouw bruiloft een van de belangrijkste dagen van je leven is. We streven ernaar om deze dag onvergetelijk te maken met onze prachtige selectie tenten die perfect passen bij de sfeer en stijl van jouw bruiloft. Onze tenten stralen elegantie uit en bieden een prachtige achtergrond voor jouw speciale dag. Of je nu een intieme ceremonie in de buitenlucht plant of een grootschalig feest voor al je vrienden en familie wilt organiseren, wij hebben de perfecte optie voor jou.

Kleine feesten

Heeft u een feest in de planning? Van bruiloften tot grote dorpsfeesten. Het kan allemaal. Bij een tentverhuur in Zwolle kunt u namelijk uit verschillende tenten kiezen. Gaat u een strand- of tuinfeest organiseren? Dan kunt u het beste kiezen voor een pagodetent. Door het relatief kleine formaat past deze tent in bijna elke tuin. Bent u bang dat niet iedereen op die 5m² gaat passen? Bijvoorbeeld omdat u gaat trouwen? Dan kunt u kiezen voor een aluminiumhal van 8 meter of een aluminiumhal van 10 meter.

Evenementen

Pakt u het feestje toch wat groter aan? En bent u dus op zoek naar tentverhuur voor een groot evenement in Zwolle? Dan kunt u kiezen voor een aluminiumhal van 15 meter. Denkt u dat dit iets te klein is voor uw gezelschap? Geen zorgen! Deze tent kan namelijk langer worden gemaakt. Wilt u het toch iets goedkoper houden? Dan kunt u kiezen voor een spantent. Vooral voor dorps- en buurtfeesten is dit een veel gekozen optie.

Waarom kiezen voor onze tentverhuur in Zwolle?

Door te kiezen voor onze tentverhuur in Zwolle profiteer je van diverse voordelen. Zo heb je bij ons een ruime keuze aan tenten in verschillende maten en stijlen, die altijd professioneel worden opgezet en afgebroken door ons ervaren team. Onze prijzen zijn bovendien all-inclusive, dus inclusief alle benodigde accessoires, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Daarnaast zijn we flexibel en passen we onze dienstverlening aan op jouw specifieke wensen en behoeften, zodat we samen zorgen voor een geslaagd evenement.

Spantent met vlondervloer

Uitgebreid assortiment

Wij bieden voor elk evenement een oplossing. Van een kleine tent voor in de achtertuin tot een compleet verzorgd tentfeest of dorpsfeest. Hoeveel personen er ook komen op uw evenement, met onze tentverhuur leveren wij de benodigde tent(en). Wij hebben pagodetenten die geschikt zijn voor tuinfeesten, stands of voor als inlooptent voor onze grote aluminium tenten. Deze tenten zijn uitermate geschikt voor grote tentfeesten. Zoals bijvoorbeeld een dorpsfeest. Dus voor welk evenement u een tent zoekt, onze tentverhuur is in staat om uw evenement te voorzien van een bijpassende tent.

Voor iedere gelegenheid een tent

Of u nu een bruiloft, een verjaardag, een jubilaris of iets anders te vieren hebt. Onze tentverhuur zorgt ervoor dat elk feest een gegarandeerd succes wordt. Uw gasten kunnen met veel plezier genieten in één van onze tenten. Bekijk onze projecten en zie voor welke evenementen wij wat hebben kunnen betekenen qua tentverhuur.

Méér dan alleen tentverhuur

Naast onze tentverhuur, hebben wij ook de benodigde artikelen te huur om uw feest compleet te maken. Onze foldtabels, stoelen, koelingen, taps etc. zijn van absolute topkwaliteit. Wij verzorgen uw evenement van A tot Z. Wilt u een feestje houden tot diep in de nacht? Met onze gezellige verlichting is dat geen probleem. En bent u bang dat uw gasten het koud krijgen later op de avond? Met onze kachels is ook dat probleem zo verholpen. Tentenverhuur Ijsselzicht, meer dan alleen tentverhuur!

Contact opnemen met Tentenverhuur Ijsselzicht

Bent u benieuwd naar wat wij met onze tentverhuur kunnen betekenen voor uw evenement? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via: 038 35 57 334. U kunt ook een mail sturen naar info@ijsselzichttenten.nl. Zo kunt u alles nog een gerust nalezen. Dus bent u op zoek naar tentverhuur? Klop dan aan bij Tentenverhuur Ijsselzicht uit Wilsum, nabij Kampen, Zwolle en Meppel!

Tent huren? Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee en geven u graag een zo passend mogelijk voorstel