Tentverhuur nabij Zwolle

De lichteffecten dansen op de muren. Bier en cola vloeien rijkelijk. En werkelijk iedereen gaat los. Heeft u een feestje te vieren? En wilt u een tent huren in Zwolle? Van een intieme bruiloft tot complete evenementen. IJsselzicht Tentenverhuur is uw adres voor tentverhuur in Zwolle.

Huidig aanbod verkoop

Pagode tent

Pagode (5×5 meter)

Niet te missen dankzij hun typerende puntdaken

Lees meer

Aluminium hal 8 meter

Aluminium hal (8-10 meter)

De oplossing voor particuliere en zakelijke feesten

Lees meer

Aluminium hal 15 meter

Aluminium hal (15-20 meter)

Voor de grotere evenementen de perfecte hal

Lees meer

Aluminium hal 16 meter

Opslaghal / werktent

Diverse oplossingen voor tijdelijke tenten

Lees meer

Spantent

Spantent (15 meter)

Feestelijk en opvallend, perfect voor uw dorpsfeest

Lees meer

Spantent

Vloeren (diverse afmetingen)

Diverse vloeren voor uw tent, terras of looppaden

Lees meer

TENTVERHUUR ZWOLLE VOOR ELKE GELEGENHEID

Bruiloften

Ben je op zoek naar de ideale tent voor je bruiloft in de regio Zwolle? Ijsselzichttenten begrijpt dat jouw bruiloft een van de belangrijkste dagen van je leven is. We streven ernaar om deze dag onvergetelijk te maken met onze prachtige selectie tenten die perfect passen bij de sfeer en stijl van jouw bruiloft. Onze tenten stralen elegantie uit en bieden een prachtige achtergrond voor jouw speciale dag. Of je nu een intieme ceremonie in de buitenlucht plant of een grootschalig feest voor al je vrienden en familie wilt organiseren, wij hebben de perfecte optie voor jou.

Kleine feesten

Heeft u een feest in de planning? Van bruiloften tot grote dorpsfeesten. Het kan allemaal. Bij een tentverhuur in Zwolle kunt u namelijk uit verschillende tenten kiezen. Gaat u een strand- of tuinfeest organiseren? Dan kunt u het beste kiezen voor een pagodetent. Door het relatief kleine formaat past deze tent in bijna elke tuin. Bent u bang dat niet iedereen op die 5m² gaat passen? Bijvoorbeeld omdat u gaat trouwen? Dan kunt u kiezen voor een aluminiumhal van 8 meter of een aluminiumhal van 10 meter.

Evenementen

Pakt u het feestje toch wat groter aan? En bent u dus op zoek naar tentverhuur voor een groot evenement in Zwolle? Dan kunt u kiezen voor een aluminiumhal van 15 meter. Denkt u dat dit iets te klein is voor uw gezelschap? Geen zorgen! Deze tent kan namelijk langer worden gemaakt. Wilt u het toch iets goedkoper houden? Dan kunt u kiezen voor een spantent. Vooral voor dorps- en buurtfeesten is dit een veel gekozen optie.

Waarom kiezen voor onze tentverhuur in Zwolle?

Door te kiezen voor onze tentverhuur in Zwolle profiteer je van diverse voordelen. Zo heb je bij ons een ruime keuze aan tenten in verschillende maten en stijlen, die altijd professioneel worden opgezet en afgebroken door ons ervaren team. Onze prijzen zijn bovendien all-inclusive, dus inclusief alle benodigde accessoires, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Daarnaast zijn we flexibel en passen we onze dienstverlening aan op jouw specifieke wensen en behoeften, zodat we samen zorgen voor een geslaagd evenement.

Inclusief een mooie cassettevloer

Tent huren in Zwolle?

Muziek. Drank. En vooral veel gezelligheid! Met onze jarenlange ervaring en snelle levering hebben wij tentverhuur in Zwolle en omgeving zo voor u geregeld! Interesse? Neem dan direct contact met ons op! Bel 038 355 7334 of mail naar info@ijsselzichttenten.nl. Heeft u liever dat wij u zo snel mogelijk terugbellen? Stuur ons dan een ‘Bel me terug-verzoek’. Een tent huren in Zwolle? Met Tentenverhuur IJsselzicht wordt uw evenement gegarandeerd een feestje!

Spantent met vlondervloer

Tentverhuur in Zwolle met Tentenverhuur IJsselzicht

Tent huren in Zwolle?  Tentenverhuur IJsselzicht in Wilsum helpt u graag verder op het gebied van tentverhuur in de regio Zwolle, Meppel, Kampen en Wolvega! Dorpsfeesten, bruiloften, beurzen of complete evenementen. Met onze jarenlange expertise draaien wij er de hand niet meer voor om. Daarnaast garanderen wij een snelle levering tegen de scherpste prijs- en kwaliteitsverhouding. Is uw feest nog niet compleet? Ook voor catering en andere verhuurartikelen (waaronder foldtables) kunt u bij ons terecht. Dus wilt u een tent huren in Zwolle? Kies voor IJsselzicht!

Als looppad naar een tent toe

Tent huren? Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee en geven u graag een zo passend mogelijk voorstel