Tentverhuur in Meppel

Bent u op zoek naar tentverhuur in Meppel? Dan bent u bij IJsselzicht in Wilsum aan het juiste adres! Of u nu een bescheiden tuinfeest organiseert, graag droog wilt zitten tijdens de buurtbarbecue of groots wilt uitpakken op uw bruiloft: u vindt bij ons altijd de perfecte partytent. En dankzij het ruime assortiment zijn alle soorten tenten razendsnel te leveren.

Huidig aanbod verkoop

Pagode tent

Pagode (5×5 meter)

Niet te missen dankzij hun typerende puntdaken

Lees meer

Aluminium hal 8 meter

Aluminium hal (8-10 meter)

De oplossing voor particuliere en zakelijke feesten

Lees meer

Aluminium hal 15 meter

Aluminium hal (15-20 meter)

Voor de grotere evenementen de perfecte hal

Lees meer

Aluminium hal 16 meter

Opslaghal / werktent

Diverse oplossingen voor tijdelijke tenten

Lees meer

Spantent

Spantent (15 meter)

Feestelijk en opvallend, perfect voor uw dorpsfeest

Lees meer

Spantent

Vloeren (diverse afmetingen)

Diverse vloeren voor uw tent, terras of looppaden

Lees meer

Tentverhuur Meppel: alle soorten en maten

Verschillende evenementen vragen natuurlijk om verschillende soorten tenten. Daarom bieden we bij IJsselzicht tentverhuur in de regio Meppel niet alleen uiterst stabiele pagodetenten aan. Ook hebben we aluminium tenten in halformaat en spantenten in verschillende groottes. Zo wordt uw feest er eentje waarover nog lang zal worden nagepraat!

Tent huren Meppel

Evenementverhuur: voor een compleet verzorgd festijn

Naast het huren van een stevige tent heeft u voor uw feest in Meppel mogelijk nog de nodige andere artikelen nodig. Vindt het evenement bijvoorbeeld plaats in de winter of op een gure herfstdag? Dan is een heater beslist geen overbodige luxe. Hetzelfde geldt voor verlichting, waarin IJsselzicht ook voorziet, zowel voor binnen als buiten.

Ook kunt u bij ons terecht voor stoelen, tafels, servies, toiletwagens en nog veel meer verhuurartikelen. Voor complete catering bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.

 

Jarenlange ervaring met tentverhuur in Meppel

IJsselzicht uit Wilsum is al sinds jaar en dag een begrip in de regio’s Kampen, Zwolle, Wolvega en Meppel als het gaat om tentverhuur en catering. Al talloze bruiloften, dorpsfeesten en andere grote evenementen zijn als zeer geslaagd de geschiedenisboeken ingegaan dankzij onze professionele feesttenten. Deze ruime ervaring maakt dat we meteen weten welke tent het best past bij uw evenement. We kunnen ‘m bovendien binnen no-time leveren!

Huur direct een tent voor uw feest

Met de tenten van IJsselzicht slaagt uw feest in Meppel en omstreken gegarandeerd! Wij verzorgen naast tentverhuur in Meppel alle voorwaarden voor een avond vol gezelligheid. Neem contact op via 038 355 7334 of info@ijsselzichttenten.nl en we helpen u aan de feesttent die het best bij uw gelegenheid past. Alle gewenste horeca-accessoires leveren we ook meteen. Een feest in Meppel begint bij tentverhuur van IJsselzicht!

Tent huren? Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee en geven u graag een zo passend mogelijk voorstel