Tentverhuur in regio IJsselmuiden

Wilt u graag een tent huren voor een gelegenheid in IJsselmuiden? IJsselzicht is specialist in het verhuren van kwaliteit tenten. Wij verhuren onze tenten tegen een scherpe prijs. Zo kunt u de kosten voor uw feest of evenement zo laag mogelijk houden. Lees hieronder meer over IJsselzicht en over tentenverhuur in de omgeving van IJsselmuiden.

Tent huren bij IJsselzichttenten

Ons tentenverhuurbedrijf is gevestigd in Wilsum. Maar wij zijn niet alleen actief in Wilsum zelf. Wij verhuren ook tenten in IJsselmuiden, Kampen, Zwolle, Wolvega en Meppel. Wilt u contact opnemen met ons? Bekijk dan onze contactpagina.

Huidig aanbod verkoop

Pagode tent

Pagode (5×5 meter)

Niet te missen dankzij hun typerende puntdaken

Lees meer

Aluminium hal 8 meter

Aluminium hal (8-10 meter)

De oplossing voor particuliere en zakelijke feesten

Lees meer

Aluminium hal 15 meter

Aluminium hal (15-20 meter)

Voor de grotere evenementen de perfecte hal

Lees meer

Aluminium hal 16 meter

Opslaghal / werktent

Diverse oplossingen voor tijdelijke tenten

Lees meer

Spantent

Spantent (15 meter)

Feestelijk en opvallend, perfect voor uw dorpsfeest

Lees meer

Spantent

Vloeren (diverse afmetingen)

Diverse vloeren voor uw tent, terras of looppaden

Lees meer

Tenten huren voor feesten of evenementen

Bij IJsselzicht is het mogelijk om verschillende soorten tenten te huren. Zo kunt u een pagode huren. Wat is een pagode? Een pagode is een 5 bij 5 tent. De tenten hebben een kenmerkend puntdak. Veel evenementen maken gebruik van een pagode. De tent is van een flinke afstand goed te zien door het puntdak. Ook kunt u kiezen voor een alumium haltent van 8-10 meter of 15-16 meter. Dit soort tenten worden veel gebruikt bij huwelijken en bij bedrijfs- en buurtfeesten. Bij IJsselzicht verhuren wij ook spantenten. Dit soort tenten hebben wel iets weg van een circustent. Ze worden vaak gebruikt voor grootschalige feesten.

Tent huren IJsselmuiden 

Werktenten/opslaghal huren

Bij IJsselzicht verhuren wij ook werktenten. Vaak verhuren wij dit soort tenten voor een tijdelijk project. Een opslaghal kunt u bijvoorbeeld over zwembaden, loodsen en sportvelden plaatsen. De tent kan worden geleverd in diverse afmetingen en diverse soorten vloeren.

Foldtables huren in IJsselmuiden

Bij IJsselzicht kunt u kwaliteit picknicktafels huren, zogenaamde foldtables. Deze uitklapbare picknicktafel bestaat uit één geheel. Op deze manier voorkomt u tafels bankjes omvallen of verplaatst worden. Foldtables huren bij uw tent in IJsselmuiden? Klik dan hier!

Artikelen huren

Bij IJsselzicht kunt u ook andere benodigdheden voor jouw tentfeest in IJsselmuiden huren. Zo is het mogelijk om stoelen en tafels te huren. Ook kunt u glaswerk, servies en bestek huren. Voor verlichting en decoratie kunt u ook bij ons terecht. Wij verhuren ook koelingen en barren voor in uw tent. Bekijk welke artikelen naast onze tenten nog meer verhuren in IJsselmuiden.

Tent huren? Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee en geven u graag een zo passend mogelijk voorstel