ARTIKELENVERHUUR

Onze verhuurartikelen zijn allemaal van hoog kwaliteit en daardoor kunnen wij u garanderen dat uw evenement vlekkeloos zal verlopen.

Bekijk hieronder ons aanbod.

Stoelen

Natuurlijk wilt u soms ook zitten tijdens een feestje. Bij ons kunt u dan altijd terecht voor een ruim assortiment aan stoelen. Ons assortiment reikt uit van simpele plastic terrasstoelen, tot compleet gestoffeerde stoelen. Speciaal voor de statafels hebben wij ook barkrukken, voorzien van een lederen kussen en rugleuning voor ieders zitgemak.

h

Tafels

Wij hebben diverse soorten tafels in de verhuur. Bent u op zoek naar een mooie ronde terrastafel, een gezellige statafel, een foldtable, of heeft u meer interesse in een lange biertafel. Bij ons heeft u meer dan genoeg keuze.

h

Glaswerk, bestek en porselein

Wat is een feestje zonder een hapje en een drankje? Wij kunnen u voorzien van een geheel voorzien feest, van tenten, inrichting en buffetten aan toe. Natuurlijk voorzien wij u ook op het gebied van glaswerk en servies. Bij ons is er altijd meer dan genoeg keus.

h

Koeling en Thermos

Naast alle gewone verhuurartikelen hebben we ook een ruimer assortiment. Koffiezetapparaten, friteuses, thermosartikelen en barbecues. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend meer informatie aanvragen.

h

Taps en koelingen

Heeft u een feestje bij u thuis en bent u op zoek naar een handige biertap? Bij ons bent u aan het juiste adres. Van makkelijke thuistaps voor op een tafel tot complete barren, inclusief koelings mogelijkheden bent u ook bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u ook voor de nodige fusten bier bij ons terecht.

h

Warme dranken

Naast alle gewone verhuurartikelen hebben we ook een ruimer assortiment. Koffiezetapparaten, friteuses, thermosartikelen en barbecues. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend meer informatie aanvragen.

h

Frituur / barbecue

Een feest is tegenwoordig niet meer weg te denken zonder een vette hap. Een patatje, een broodje hamburger, of wat denken van warme hapjes? Wij kunnen u ook hierin voorzien, en vraag ook meteen naar de snacks die wij u eventueel zouden kunnen aanbieden.

h

Evenementmaterialen

Organiseert u een evenement? Vergeet dan ook niet al het materiaal wat er omheen ingehuurd moet worden. Bouwhekken, dranghekken, kassa-units enzovoort. Wij bieden u voor alles een oplossing.

h

Verlichtingen

In een tent hoort natuurlijk verlichting en daarbij zijn wij de geroepen man. Van buitenverlichting tot sfeervolle hanglampen, wij hebben het allemaal. Bekijk hieronder ons aanbod.

h

Aankleding tent

U heeft een tent gehuurd, maar de gasten moeten natuurlijk ook hun jas kwijt. Of wilt u misschien een gedeelte van een tent afschermen tegen ongewenste blikken? Met onze tentverhuur bij Zwolle heeft u het goed geregeld!

h

Verwarming

Bij koud weer lijkt een buitenfeest niet heel aangenaam. Wij bieden u diverse mogelijkheden om ook ’s winters of de koude zomeravonden fijn door te kunnen gaan met uw feest.

h

Noodartikelen

Overal en altijd is er kans op brand. Ons materiaal is allemaal gecertificeerd, maar een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Wij zijn daarom op alles voorbereid, van brandblussers en blusdekens tot noodverlichtingen en nooduitgangsbordjes.

h

Electra

In deze tijd kunnen we niet meer zonder elekticiteit. Van een simpel verlengsnoertje naar een lamp tot aggregaten voor de grote evenementen, wij zijn uw mannetje.

h

Toiletten

Bij een evenement of feest wil je natuurlijk ook naar een toilet. Wij bieden hierin de nodige oplossingen met diverse toiletwagens en urinoirs. Bij de toiletwagens bestaat er de mogelijkheid om deze te koppelen aan de aluminium hallen middels een gootconstructie om zo de gasten niet naar buiten te hoeven laten gaan.

De afvoering van alle toiletwagens gaat middels een 110mm afvoerpijp of een septic tank.
Alle wagens zijn voorzien van een wasbak, spiegel en handdroger dan wel papieren handdoekjes.

h

Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee