ARTIKELENVERHUUR

Onze verhuurartikelen zijn allemaal van hoog kwaliteit en daardoor kunnen wij u garanderen dat uw evenement probleemloos zal verlopen.

 

 

Bekijk ons aanbod verhuurartikelen hieronder.

 

Artikelenverhuur

Stoelen & Tafels

Tijdens uw feest wilt u uw gasten natuurlijk een goede zitplek toewensen. Wij bieden u een uitgebreide keuze aan en desgewenst zijn er meer opties mogelijk. Een favoriet in ons aanbod zijn de foldtables. Ideaal voor de wat grotere evenementen of een tuinfeest 

h

Glaswerk, servies & bestek

Heeft u net al uw keuze kunnen maken op een heerlijk buffet of een tapje van ons? Wij verhuren ook al het glaswerk, servies en bestek om uw feestje zo compleet mogelijk te maken.

Verlichting & Decoratie

U wilt voor uw feest natuurlijk een gezellige sfeer creëren waar men nog lang over na zal praten. Wij kunnen u een goed voorstel doen, en u kunt altijd enkele projecten van ons bekijken. 

Horeca

Van een tuinfeestje tot een groot festival, er zal altijd wel een drankje worden geschonken, en natuurlijk het liefst op een koude temperatuur. Wij kunnen u voorzien in diverse opties qua koeling en bartechniek.

h

PDF downloads

Koffiemateriaal

Vele gezichten fleuren op van een bakje koffie. Van een snel bakkie tot een flinke voorraad, wij kunnen u voorzien in uw behoefte. Zelfs wanneer u niet de beschikking heeft over electriciteit blijft uw koffie warm bij ons.

h

Keukenmateriaal

Bang dat uw eten niet lang op temperatuur blijft? Of wilt u zelf uw eigen snacks frituren? Wij hebben voor u de oplossing. Wilt u echt uw kunsten vertonen als chefkok, laat iedereen dan versteld staan met een Ofyr, een echte smaakmaker!

h

Evenement materiaal

Festivals zijn hot & happening. Maar het trekt ook een heel gerompslomp met zich mee. Wij kunnen u assisteren, want naast de benodigde tenten, kunnen wij u ook voorzien in alles wat komt kijken voor een geslaagd evenement.

Elektra

Iets wat geregeld over het hoofd gezien wordt, maar een van de belangrijkste dingen zijn tijdens een feest. Het zorgen van goede electriciteit naar alles wat het nodig heeft. Het licht mag toch niet uitvallen wanneer u een bakje koffie zet?

h

PDF downloads

Noodartikelen

Veiligheid gaat boven alles. Zorg daarom altijd voor goede vluchtwegen, maar beter nog, zorg ervoor dat deze nooit nodig zijn. Onze artikelen zijn gecertificeerd maar een ongeluk zit in een klein hoekje.

h

PDF downloads

Niet gevonden wat u zocht?

Niet getreurd, wij kunnen van alles voor u betekenen. Met onze connecties kunnen wij uw feest of evenement probleemloos laten verlopen. Neem gerust contact met ons op en vraag, geheel vrijblijvend, naar alle mogelijkheden!

Bel, mail of kom langs!

Wij staan altijd voor u klaar!

Tent huren? Neemt u gerust contact met ons op voor advies!

Wij denken graag met u mee en geven u graag een zo passend mogelijk voorstel